Arts of therapeut met wetenschappelijke vragen?
science@energeticanatura.com
+ 31(0) 114 – 20 50 00 / +32 (0)38 08 41 43

THEMAPRODUCTEN

MEDISCH


De noodzaak van DHA voor de hersenen


De gezondheidseffecten van twee omega-3-vetten, eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA), zijn overduidelijk en variëren van cardiovasculaire ondersteuning tot vermindering van ontsteking. DHA blijkt daarbij nog een andere functie te hebben: de opbouw en het functioneren van de hersenen.

 Lees meer...

GEZONDHEID


In strijd tegen de mug


Het is voor velen een jaarlijks terugkomende missie: de strijd tegen muggen, vooral voor het gezinslid dat de meeste muggen aantrekt. Frappant genoeg wordt de ene persoon vrijwel niet gestoken, terwijl de andere altijd de pineut is. Dus licht uit in je slaapkamer en citroenplant naast je bed. Helaas… de muggen komen toch nog. 

 Lees meer...

PRODUCTNIEUWS


Wijzigingen in het assortiment

 

  • Biotics Research heeft haar vrouwenmulti Equi-Fem geoptimaliseerd volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. 
  • Bio-B-Complex zit niet langer in ons assortiment. Binnenkort introduceren we een nieuwe vitamine-B-formule: B-Active Complex van Biotics Research. 
 Lees meer...

OPLEIDING ENZYMXPERT 2019


Met William Kleber (DC, DABCI), Prof. Dr. Apotheker Geert Vergote, Dr. Pieter Lanoye, Ir. Angélique


Na het succes van de eerste opleiding EnzymXpert in 2018 en op veler verzoek organiseren we samen met BIOK.center de opleiding dit jaar opnieuw. De opleiding wordt geaccrediteerd door SNRO, AVIG, NVVM, MBOG en NWPDe accreditatie is tevens aangevraagd bij VNT, KTNO en FAGT. Meer info over de opleiding vindt u op www.enzymexpert.nl 

 


Overzicht productwijzigingenDe komende tijd zullen verschillende producten van Biotics Research een naamswijziging ondergaan. Enkele producten zijn reeds van naam gewijzigdDaarnaast zijn er ook nieuwe producten in ons assortiment, producten die uit assortiment zijn gegaan en wijzigingen in het assortiment. Bekijk hier het actuele overzicht.

 

 Lees meer...

BEDRIJFSNIEUWS


Wijziging spreekuur Science juli-augustus

Het telefonisch spreekuur van onze Science afdeling wijzigt tijdens de vakantieperiode. Onze afdeling is in juli en augustus telefonisch bereikbaar op:
  • dinsdagochtend van 10u00 tot 12u30 (i.p.v. dinsdagnamiddag van 14u00 tot 17u00)
  • donderdagochtend van 10u00 tot 12u30 (zoals gewoonlijk)

Op donderdag 05/09 is er geen telefonisch spreekuur.

 Lees meer...