Arts of therapeut met wetenschappelijke vragen?
science@energeticanatura.com
+ 31(0) 114 – 20 50 00 / +32 (0)38 08 41 43

THEMAPRODUCTEN

Actueel


Supplement van het jaar 2019: Curcuma


Tijdens de Nationale Gezondheidsbeurs in Nederland werd curcuma gekozen tot ‘Supplement van het Jaar 2019’. Bezoekers konden stemmen bij welk supplement ze het meeste baat hebben. Curcuma, ook wel geelwortel genoemd, bevat actieve stoffen die een brede werking in het menselijk lichaam hebben. 

 Lees meer...

MEDISCH


Autisme en glutenovergevoeligheid


De Verenigde Naties hebben 2 april uitgeroepen tot ‘World Autism Awareness Day’, een dag waarop autisme wereldwijd in de schijnwerpers staat. Volgens de Nederlandse Vereniging voor Autisme heeft ruim één procent van de Nederlanders autisme. Ongeveer de helft van die mensen heeft een concrete eet- of drinkstoornis.

 Lees meer...

PRODUCTNIEUWS


Nieuw in ons assortiment: Bi-Omega-1000 en Bi-Omega-500


De ene visolie is de andere niet. Hoewel onze visolie altijd al heel zuiver en geconcentreerd was, is het Biotics Research gelukt om de samenstelling nog verder te optimaliseren. Ter vervanging van de Biomega-700™ introduceren wij met trots: Bi-Omega-1000™ en Bi-Omega-500™. 

 Lees meer...

GEZONDHEID


Hoe bescherm je je huid het best tegen de zomerse zon in de lente?


Nu de zon weer schijnt laait de discussie weer op: wat is de beste bescherming tegen de zon? De meest natuurlijke bescherming tegen de zon is van binnenuit: een goed gevoede huid. Het zijn vooral de antioxidanten en onverzadigde vetzuren (m.n. omega-3-vetten) die van belang zijn. Qua antioxidanten moet je denken aan carotenoïden als betacaroteen en lycopeen.

 Lees meer...

Overzicht productwijzigingenDe komende tijd zullen verschillende producten van Biotics Research een naamswijziging ondergaan. Daarnaast zijn er ook nieuwe producten in ons assortiment, producten die uit assortiment zijn gegaan en wijzigingen in het assortiment. Bekijk hier het actuele overzicht.

 

 Lees meer...

BEDRIJFSNIEUWS


Sluitingsdagen april - mei - juni


Energetica Natura is gesloten op volgende data:

  • maandag 22 april (2e Paasdag)
  • donderdag 30 mei (Hemelvaartsdag) en vrijdag 31 mei (sluitingsdag)
  • maandag 10 juni (2e Pinksterdag)

Onze Science afdeling is niet bereikbaar op donderdag 30 mei.

 Lees meer...