Arts of therapeut met wetenschappelijke vragen?
science@energeticanatura.com
+ 31(0) 114 – 20 50 00 / +32 (0)38 08 41 43

THEMAPRODUCTEN

MEDISCH


Omega-3-vetten essentieel voor bloedvaten


Nieuw onderzoek toont aan dat mensen die last hebben van een slechte bloeddoorstroming vaak lage spiegels hebben van omega-3-vetten. Aandoeningen aan de bloedvaten komen veel voor. Denk bijvoorbeeld aan etalagebenen (Claudicatio intermittens). De spieren van bovenbeen of kuit zijn bij deze aandoening pijnlijk door een slechte bloedtoevoer naar de beenspieren. 

 Lees meer...

GEZONDHEID


Misselijk na het innemen van visolie? Of boer je nadien de visolie op?


Het lijkt niet veel, één of meerdere visoliecapsules per dag. Echter die extra inname vet kan benadrukken dat je vetvertering niet goed loopt. Het ligt je zwaar op de maag, je wordt er misselijk van of boert de oliesmaak op. Allemaal tekenen dat je lichaam de visolie niet goed verteert. In dat geval kun je beter even stoppen met de inname van visolie en je behandelend arts of therapeut raadplegen.
 

 Lees meer...

PRODUCTNIEUWS


B12-1000 wordt B12-2000


Op geleide van de wetgeving werden de B12-zuigtabletten van Biotics Research aangepast qua samenstelling. De maximale dagdosering van foliumzuur is veranderd naar 500 mcg per dag. Op geleide hiervan werd onze zuigtablet B12-1000 aangepast. Dit heeft als voordeel dat tevens de dagdosering naar 1 tablet per dag kan en de naam terug verandert in B12-2000.

 

 Lees meer...

VOEDING


Wat is jouw motief om gezond te eten?


Besteed je veel tijd en moeite aan gezonde voeding? Het uitzoeken wat voor jou en je huisgenoten gezonde voeding is? En dan ook nog eens het vinden van geschikte voedingsmiddelen en lekkere recepten? Uit een recente Taiwanese studie blijkt dat het van groot belang is om na te gaan waarom je dit doet.

 Lees meer...

OPLEIDING ENZYMXPERT 2019


Met William Kleber (DC, DABCI), Prof. Dr. Apotheker Geert Vergote, Dr. Pieter Lanoye, Ir. Angélique


Na het succes van de eerste opleiding EnzymXpert in 2018 en op veler verzoek organiseren we samen met BIOK.center de opleiding dit jaar opnieuw. De opleiding wordt geaccrediteerd door SNRO, AVIG, NVVM, MBOG en NWPDe accreditatie is tevens aangevraagd bij VNT, KTNO en FAGT. Meer info over de opleiding vindt u op www.enzymexpert.nl 

 


Overzicht productwijzigingenDe komende tijd zullen verschillende producten van Biotics Research een naamswijziging ondergaan. Enkele producten zijn reeds van naam gewijzigdDaarnaast zijn er ook nieuwe producten in ons assortiment, producten die uit assortiment zijn gegaan en wijzigingen in het assortiment. Bekijk hier het actuele overzicht.

 

 Lees meer...