Arts of therapeut met wetenschappelijke vragen?
science@energeticanatura.com
+ 31(0) 114 – 20 50 00 / +32 (0)38 08 41 43

THEMAPRODUCTEN

VOEDING


3 tips om je kinderen verantwoord te laten snoepen tijdens de Sinterklaasperiode


Sinterklaas is weer in het land. De tijd waarin veel aandacht is voor lekkernijen als pepernoten, marsepein en ander suikergoed. Je wilt je kinderen echter niet te veel suikers geven, maar het is ook lastig om dit helemaal te bannen. Gelukkig kun je binnen alle lekkernijen ook voor lekkers kiezen dat verantwoord is om te geven door bijvoorbeeld te letten op hoeveel en welke suikers er gebruikt worden. 

 Lees meer...

MEDISCH


Ga ziekmakende bacteriën te lijf met natuurlijke antibiotica


Antibioticaresistentie is wereldwijd een bedreiging voor de volksgezondheid. Als je antibiotica te vaak of verkeerd inzet, kunnen de bacteriën ongevoelig of resistent worden. De antibiotica kunnen dan hun werk niet meer doen en op deze manier krijgen bacteriën vrij spel. Het is belangrijk dat antibiotica op de juiste manier gebruikt worden en dat artsen deze medicijnen alleen voorschrijven als dat echt nodig is.

 Lees meer...

GEZONDHEID


2 x 7 tips om je afweersysteem krachtiger te maken


In dit artikel geven we een aantal praktische tips om je eigen afweersysteem te versterken. Dit is de meest natuurlijke manier om je te beschermen tegen griep. Als je besluit om wel de griepprik te halen, zorgen deze tips ervoor dat je minder risico loopt op bijwerkingen en dat de vaccinatie effectiever is.

 Lees meer...

PRODUCTNIEUWS


Bio-K Forte Caps wordt K-Forte Caps


Bio-K Forte Caps (REF: VK1795 / EAN: 0780053002991 / Z-Index: 15670562 / CNK: 2823813) heet vanaf heden K-Forte Caps en is in het nieuwe frisse design van Biotics Research gestoken. Het product is identiek gebleven. Het heeft wel een nieuw CNK code, namelijk: 3816204. De komende periode zullen verschillende producten van Biotics Research een naamswijziging ondergaan.

 Lees meer...

Staking BpostIn de nasleep van de stakingen bij Bpost is er in een aantal kantoren nog een achterstand. Deze vertragingen zijn voornamelijk geconcentreerd in de regio’s Luik, Bergen en Brussel. In die kantoren liggen er helaas nog pakketten van tijdens de periode van de staking 2 weken geleden. Bpost stelt alles in het werk om deze achterstand zo snel mogelijk mee te verwerken. Er is een duidelijk actieplan om de volledige achterstand uiterlijk te verwerken tegen donderdag 6 december. 

 

 Lees meer...

BEDRIJFSNIEUWS


Sluiting eindejaarsperiode


Energetica Natura is gesloten op volgende data:

  • Vrijdag 7 december vanaf 14h
  • Vrijdag 21 december vanaf 15.30h
  • Maandag 24 december
  • Dinsdag 25 december
  • Woensdag 26 december
  • Maandag 31 december
  • Dinsdag 1 januari 2019

Onze afdeling Science is gesloten van maandag 24 december tot en met vrijdag 4 januari 2019. 

 Lees meer...