Arts of therapeut met wetenschappelijke vragen?
science@energeticanatura.com
+ 31(0) 114 – 20 50 00 / +32 (0)38 08 41 43

THEMAPRODUCTEN

Actueel


Supplement van het jaar 2019: Curcuma


Tijdens de Nationale Gezondheidsbeurs in Nederland werd curcuma gekozen tot ‘Supplement van het Jaar 2019’. Bezoekers konden stemmen bij welk supplement ze het meeste baat hebben. Curcuma, ook wel geelwortel genoemd, bevat actieve stoffen die een brede werking in het menselijk lichaam hebben. 

 Lees meer...

GEZONDHEID


5 criteria voor een kwaliteitsvolle visolie


Het is algemeen bekend dat veel mensen extra visolie kunnen gebruiken ter ondersteuning van hun gezondheid. Er is echter een groot verschil in kwaliteit tussen de verschillende supplementen. Waar moet je op letten als je een kwalitatief goed visolie-supplement wilt? Des te kleiner de gebruikte vissoort is, des te beter.

 Lees meer...

Overzicht productwijzigingenDe komende tijd zullen verschillende producten van Biotics Research een naamswijziging ondergaan. Daarnaast zijn er ook nieuwe producten in ons assortiment, producten die uit assortiment zijn gegaan en wijzigingen in het assortiment. Bekijk hier het actuele overzicht.

 

 Lees meer...

MEDISCH


Wat is de relatie tussen stress en SIBO?


Verhoogde niveaus van stresshormonen hebben veel effect op zowel je lichaam als geest. Stress is één van grootste oorzaken voor het ontstaan van aandoeningen, slapeloosheid, diabetes en zelfs kanker. Stress kan ook leiden tot SIBO: Small Intestinal Overgrowth. Dit betekent dat er een bacterie-overgroei is in de dunne darm van bacteriën die zich normaal gesproken alleen in de dikke darm bevinden.

 Lees meer...

VOEDING


Wil je je sportprestaties verbeteren? Probeer dan eens glutenvrije voeding


Je hoeft geen coeliakie te hebben om voordelen te ondervinden van glutenvrije voeding. Kort samengevat komt het er op neer dat vrijwel iedereen door het dagelijks eten van gluten een (subtiele) darmontsteking krijgt en een hogere permeabiliteit (lekke darm). Iedereen heeft baat bij glutenbeperking; sporters kunnen door glutenbeperking hun prestaties vergroten.

 Lees meer...

PRODUCTNIEUWS


Bio-6-Plus wordt Biotics 6-Plus


Bio-6-Plus (REF: EN3114 - Z-Index: 13858424 - CNK: 1499896 - NUT: PL_AS 1402/10) heet vanaf heden Biotics 6-Plus.

Uit assortiment
De volgende producten zijn uit assortiment:

  • Agnuzol
  • Atherozol
  • Bio-Performance Pak
 Lees meer...