Arts of therapeut met wetenschappelijke vragen?
science@energeticanatura.com
+ 31(0) 114 – 20 50 00 / +32 (0)38 08 41 43

THEMAPRODUCTEN

MEDISCH


De noodzaak van DHA voor de hersenen


De gezondheidseffecten van twee omega-3-vetten, eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA), zijn overduidelijk en variëren van cardiovasculaire ondersteuning tot vermindering van ontsteking. DHA blijkt daarbij nog een andere functie te hebben: de opbouw en het functioneren van de hersenen.

 Lees meer...

GEZONDHEID


2 x 7 tips om je afweersysteem krachtiger te maken


In dit artikel geven we een aantal praktische tips om je eigen afweersysteem te versterken. Dit is de meest natuurlijke manier om je te beschermen tegen griep. Als je besluit om wel de griepprik te halen, zorgen deze tips ervoor dat je minder risico loopt op bijwerkingen en dat de vaccinatie effectiever is.

 Lees meer...

PRODUCTNIEUWS


Nieuw in ons assortiment: Berberol Forte


Berberol Forte van Biotics Research is nieuw in ons assortiment. Berberine wordt als natuurlijk voorkomend fytonutriënt (alkaloïde) reeds lang gebruikt binnen de traditionele Chinese geneeskunde en Ayurveda. Eén van de struiken die veel berberine bevat is de Berberis vulgaris.

 Lees meer...

VOEDING


Vegetarisch of veganistisch? Vul je voeding aan met deze 5 essentiële ingrediënten


Tegenwoordig eten veel mensen vegetarisch of veganistisch omwille van verschillende motieven. Hier zijn echter ook een aantal risico’s aan verbonden. Denk aan de mogelijke tekorten die ontstaan door het chronisch mijden van vlees en andere dierlijke producten. Onderstaand een overzicht van de mogelijke tekorten die kunnen ontstaan.

 Lees meer...

Overzicht productwijzigingenDe komende tijd zullen verschillende producten van Biotics Research een naamswijziging ondergaan. Enkele producten zijn reeds van naam gewijzigdDaarnaast zijn er ook nieuwe producten in ons assortiment, producten die uit assortiment zijn gegaan en wijzigingen in het assortiment. Bekijk hier het actuele overzicht.

 

 Lees meer...

BEDRIJFSNIEUWS


Openingsuren tijdens de feestdagen


Tijdens de eindejaarsperiode hanteren wij aangepaste openingstijden:

  • Vrijdag 20/12: gesloten vanaf 15.30 uur
  • Dinsdag 24/12: open tot 12.30 uur. Bestel vóór 11.30 uur en we verzenden je bestelling meteen.
  • Woensdag 25/12 en 26/12: gesloten
  • Vrijdag 27/12: onze afdeling Customer Service is de hele dag bereikbaar.
 Lees meer...