Arts of therapeut met wetenschappelijke vragen?
science@energeticanatura.com
+ 31(0) 114 – 20 50 00 / +32 (0)38 08 41 43

THEMAPRODUCTEN

OPLEIDINGEN


Exclusief: lezing enzymexpert William Kleber


Tijdens het laatste weekend van de opleiding EnzymXpert hebben we op zaterdag 9 november een vooraanstaande internationale gastspreker met ruime enzymervaring uitgenodigd. William Kleber (DC, DABCI) zal een breed palet aan toepassingen met enzymen bespreken, met name bij cholesterol, arteriële aandoeningen en diabetes type 2. Het is ook mogelijk om enkel voor deze dag in te schrijven.
 

 Lees meer...

MEDISCH


De noodzaak van DHA voor de hersenen


De gezondheidseffecten van twee omega-3-vetten, eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA), zijn overduidelijk en variëren van cardiovasculaire ondersteuning tot vermindering van ontsteking. DHA blijkt daarbij nog een andere functie te hebben: de opbouw en het functioneren van de hersenen.

 Lees meer...

GEZONDHEID


In strijd tegen de mug


Het is voor velen een jaarlijks terugkomende missie: de strijd tegen muggen, vooral voor het gezinslid dat de meeste muggen aantrekt. Frappant genoeg wordt de ene persoon vrijwel niet gestoken, terwijl de andere altijd de pineut is. Dus licht uit in je slaapkamer en citroenplant naast je bed. Helaas… de muggen komen toch nog. 

 Lees meer...

PRODUCTNIEUWS


Wijzigingen in het assortiment

 

  • Biotics Research heeft haar vrouwenmulti Equi-Fem geoptimaliseerd volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. 
  • Bio-B-Complex zit niet langer in ons assortiment. Binnenkort introduceren we een nieuwe vitamine-B-formule: B-Active Complex van Biotics Research. 
 Lees meer...

Overzicht productwijzigingenDe komende tijd zullen verschillende producten van Biotics Research een naamswijziging ondergaan. Enkele producten zijn reeds van naam gewijzigdDaarnaast zijn er ook nieuwe producten in ons assortiment, producten die uit assortiment zijn gegaan en wijzigingen in het assortiment. Bekijk hier het actuele overzicht.

 

 Lees meer...

BEDRIJFSNIEUWS


Afdeling Science op donderdag 19/09 en 03/10 enkel bereikbaar via mail

Op donderdag 19 september en donderdag 3 oktober is er geen telefonisch spreekuur. U kunt wel uw vraag mailen naar science@energeticanatura.com. Onze Science afdeling is op dinsdagen bereikbaar tussen 14u en 17u en op donderdagen tussen 10u en 12u30 via:
  • NL: +31(0)114 - 20 50 00
  • BE: +32 (0)38 08 41 43