Arts of therapeut met wetenschappelijke vragen?
science@energeticanatura.com
+ 31(0) 114 – 20 50 00 / +32 (0)38 08 41 43

THEMAPRODUCTEN

Nieuw logoDe nachten worden langer, maar de lichtjes worden kleurrijker. Bijna tijd om knus samen te komen en uit te kijken naar een frisse start. Bij Energetica Natura houden we van die bijzondere energie rond de feestdagen. We blikken terug, we kijken vooruit… en we gaan het nieuwe jaar in als de beste versie van onszelf. Noem het een make-over, maar dan voor ons bedrijf: we hebben een nieuw logo!

Ontdek het nieuwe logo >


PRODUCTNIEUWS


Nieuwe formule: Glycozyme Forte


Biotics Research heeft haar multi Glycozyme Forte (voorheen Bio-Glycozyme Forte), geoptimaliseerd naar de laatste stand van wetenschappelijke inzichten en Europese wetgeving. In de goed uitgekiende formule werken de nutriënten synergetisch samen voor een optimale regulatie en brede ondersteuning van de bloedglucosehuishouding.

 Lees meer...

GEZONDHEID


How to: goede voornemens maken én volhouden


"Ik maak geen goede voornemens, want ik hou ze toch niet vol. Klinkt bekend? Weg met die uitspraak! Dit jaar starten we met een schone lei. Graag gezonder eten, niet meer roken of meer bewegen? Met deze tips zorg je ervoor dat je goede voornemen in 2020 wél stand houdt. Werken aan een concreet voornemen is beter vol te houden. 

 Lees meer...

MEDISCH


De noodzaak van DHA voor de hersenen


De gezondheidseffecten van twee omega-3-vetten, eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA), zijn overduidelijk en variëren van cardiovasculaire ondersteuning tot vermindering van ontsteking. DHA blijkt daarbij nog een andere functie te hebben: de opbouw en het functioneren van de hersenen.

 Lees meer...

VOEDING


Vegetarisch of veganistisch? Vul je voeding aan met deze 5 essentiële ingrediënten


Tegenwoordig eten veel mensen vegetarisch of veganistisch omwille van verschillende motieven. Hier zijn echter ook een aantal risico’s aan verbonden. Denk aan de mogelijke tekorten die ontstaan door het chronisch mijden van vlees en andere dierlijke producten. Onderstaand een overzicht van de mogelijke tekorten die kunnen ontstaan.

 Lees meer...

Overzicht productwijzigingenDe komende tijd zullen verschillende producten van Biotics Research een naamswijziging ondergaan. Enkele producten zijn reeds van naam gewijzigdDaarnaast zijn er ook nieuwe producten in ons assortiment, producten die uit assortiment zijn gegaan en wijzigingen in het assortiment. Bekijk hier het actuele overzicht.

 

 Lees meer...